Visar alla 6 resultat

Gold Note Vasari
Gold

5.000 kr

Vasari Gold från Gold Note är ett ypperligt inträde i audiofil världen.

Den innovativa designen av Vasari-pickuper, som uppnåtts genom datormodellering, har utvecklats för att nå toppprestanda hos MM-pickuperna. Dess högdämpande struktur, gjord av material av toppkvalitet, och dess ultrastyva nålrör i aluminium  gör Vasari till en superb spårare som låter diamantnålen extrahera all åtkomlig information från vinylspåret.

Gold Note Donatello Red MC High Level

9.000 kr

En urläcker rockig 7 grams MC-pickup från Gold Note

Kropp i aluminium. Mikro elliptisk diamantnål utvecklad tillsammans med Adamant-Namiki för bästa återgivning. Donatello Red har hög intern impedans och gain nivå för att lätt kunna matchas med MM photo försteg.

Gold Note Donatello Gold MC Low Level

12.000 kr

Guld varianten av Donatello; för dig som söker det nyansrika

MC pickup som bara väger 7 gram! Aluminiumkropp. Mikro Elliptisk diamant som utvecklats exklusivt i samarbete med Adamant-Namiki. Donatello MC är den bäst ljudande pickupen i sin kategori, tack vare dess solida kropp tillverkad av svarvat duraluminium, som är lätt nog att hanteras av vilken tonarm som helst. Med sin sofistikerade datormodellerade design väger kroppen endast 7 gram. Donatello är perfekt dämpad för att hjälpa nålröret att uppnå den bästa spårningsförmågan. Dess högprecisions mikroelliptiska diamantstylustipp låter dig njuta av även de minsta musikaliska detaljerna.

Gold Note MACHIAVELLI Gold MKII Pickup

36.000 kr
Machiavelli MkII-pickupen är en högkvalitativ ljudprodukt som lever upp till de högsta standarderna i branschen. Med enastående dynamisk prestanda och engagerande musikalitet är denna pickup perfekt för att utforska din vinylsamling. Pickupen är placerad i en elegant formad legeringskropp, vilket gör den inte bara funktionell utan också visuellt tilltalande. Machiavelli Gold har en utgångsnivå på 0,4 mV, och ett extra styvt nålrör som säkerställer att diamantstiftet ligger i linje med kontaktpunkten. Det är en utmärkt matchning för Giglio-skivspelaren för dig som företrädesvis spelar all sorts musik med undantag för riktigt tung och tuff rock-metal etc. Där kan RED-modellen vara att föredra.

Gold Note Tuscany Red

57.000 kr

Den rockigare av Gold Notes topp-pickuper

“Tuscany Red managed to deal with the gain through the proper amplitude rise. This is what sets high-end audio products above mediocre sounding ones. Quite an achievement at this price point”,       — Matej Isak Tuscany Red är en pickup i den absoluta toppen och vänder sig till dig som lyssnar till tuff musik i en stil som mer påminner om en fantastisk uppmickad live-konsert med pa-ljud till skillnad från guld-modellen som mer vänder sig till dig som har en akustisk live-konsert som förebild. Den har en Micro Ridge-diamant-slipning utvecklad av Adamant-Namiki.

Gold Note Tuscany Gold

88.000 kr

WINNER OF THE EDITOR'S CHOICE ON MONO&STEREO

"After having Gold Note Tuscany prolonged evaluation and in the ability to compare it with most of the upper echelon cartridges, I'm wholeheartedly giving out the Mono & Stereo 2018 Editor Choice Award for its sheer musicality, balanced presentation, and unprecedented realism." - Matej Isak     Mer "Jag föll för den så fort jag gick in i rummet. Den nyansrika och musikaliska flytande upplösningen i tiden var obeskrivligt njutbar. "