Gold Note DS-10 Försteg/DAC/Streamer

31.000 kr - 33.000 kr

En av marknadens mest mångfacetterade produkter!

DS-10 EVO är en 5-i-ett produkt för digitala och analoga (Line) källor då den innehåller både försteg, DAC, Streamer, Bluetooth, Hörlursförstärkare (High-Low) samt en analog ingång med 3,5 mm kontakt. OBS! Det är DS-10 EVO Line-modellen som har en analog 3,5mm mini-jack ingång.
Ett system med DS-10 i centrum kan vidareutvecklas till en synnerligen potent nivå:

  1. Höj kvalitén avsevärt genom att koppla DS-10 till Gold Notes externa nätdel PSU-10 EVO, specialanpassad till DS-10.
  2. Många nöjer sig med att använda PA-10 som stereo-slutsteg. Utveckla vidare med ytterligare ett PA-10 och få 2 st mono-slutsteg! Varje kanal får då både egen ström och därigenom båda högre kvalié och mycket mer kraft.
  3. Lägg till phono steget PH-10 som även det kan fås med sin specialanpassade separata nätdel PSU-10 och den separata nätdelen PST-10 till din skivspelare. 

Se erbjudanden längst ned;

Gold Note P-1000 mkII Deluxe Försteg

89.000 kr

PREMIUM LJUDTEKNIK - P-1000 MkII

Upplev ljud på högsta nivå med P-1000 MkII, en innovativ klass A linjeförstärkare designad för toppklassiga ljudsystem. Med ultra-balanserad design, extremt låg förvrängning och utvidgat linjärt frekvensband garanterar den enastående musikaliska upplevelser. P-1000 MkII DELUXE versionen tar det steget längre med militärklassade komponenter. Mångsidiga funktioner som mono/stereo-val, fasbyte och Booster-teknologi möter alla dina behov. Den intuitiva färgdisplayen gör justeringar till en lek, oavsett om du använder förstärkarens knapp eller fjärrkontroll.

Se nedan för rabatterade passande produkter.

HIfiman 400se

1.890 kr
Hifimans HE400se ersätter 400i 2020. Den är lättdriven och passar utmärkt till att drivas av exempelvis mobiltelefoner. Frekvensrespons: 20 - 20kHz Immpedans 25Ω Känslighet: 91dB Vikt: 390g

Ifi Audio Pro iDSD Signature

39.990 kr
Pro iDSD Signature är Ifi Audios nya referensprodukt, en fenomenal enhet som 6moons kallar för bantryande och innehåller följande; en DAC, ett försteg, en nätverks-streamer och en hörlursförstärkare OCH Ifi Audios bästa nätdel, en iPower Elite medföljer i priset.
 • En mörkare/tystare bakgrund och en kraftigare bas.
 • en uppgraderad nätdel som minskar systembruset med 300%.
 • Matchade NOS GE670 rör
 • Support för USB1.0 (PS4/PS5)
 • Ny fjärrkontroll i aluminium
 • Ifis bästa nätdel, iPower Elite, ingår.  (Äntligen!!! :-))
Läs mer i tabbarna nedan.

Gold Note DS-1000 EVO

75.000 kr - 95.000 kr

Gold Note DS-1000 EVO är Gold Notes nya toppmodell av kombinerad DAC och Streamer. Den levererar ljud med audiophile-kvalitet från en Dual Mono DAC-design
och har funktioner för nätverksspelare för att hjälpa dig att njuta av din favoritmusik från högupplösta streamingtjänster, radio, LAN och Wifi, USB-stickor och hårddiskar, alltid med högsta ljudkvalitet. Den har en stor 3,5-tums TFT-skärm som visar all enhetsinformation i en klar meny som är lätt att bläddra i, som visar alla alternativ: digitala USB-ingångar, radiostationer, mediaserver​. Den finns även med ett förförstärkar steg, EVO LINE, en mindre variant av försteget P-1000. Läs även om uppgraderingsmöjligheter i tabben nedan.

Ifi Audio 4,4 Pentaconn – XLR

1.299 kr
<H4>4,4mm Pentaconn - XLR</H4> En efterlängtad signalkabel, inte minst för IFI Audios produkter  designad för att ge en utmärkt kvalitet på balanserad signalöverföring med minimal störning. Läs mer nedan.

Ifi Audio DC Blocker

1.699 kr

En produkt för dig som har problem med humm från förstärkare

DC-Blocker tar bort hummet från förstärkare. Sätter man örat till, eller om det är riktigt illa kan man höra ett hummande ljud från lyssnarplats. Det kommer sig av att en liten DC spänning letar sig fram till transformatorn som blir "mättad" coh börjar humma. IFi Audio har tagit fram en fiffig liten apparat man sätter i apparatens strömuttag. På baksidan av CD-Blocker sätter man sen in sin strömkabel. DC-Blocker förhindrar DC strömmar att ta sig in i förstärkaren. .

Ifi Audio GND Defender

1.199 kr

För dig som har problem med jordloopar

Ifi Audio GND Defender upptäcker och bryter DC jordloopar vid apparaten. EMI skölden bibehålls. Produktens säkerhet bibehålls då säkerhetsjorden bibehålls. Om flera jordloopar finns, kan fler än en GND Defender behövas. Läs mer nedan.

Ifi Audio iPurifier3

1.799 kr

Förbättra din USB-signal med iPurifier3

Ifi Audio iPurifier3 är en enhet avsedd att förbättra USB-ljudkvaliteten genom att reducera brus och jitter. Den använder teknik som Active Noise Cancellation2 och REbalance2® för att skapa en ren och balanserad ljudsignal. iPurifier3 är kompatibel med både nuvarande och framtida PCM, DSD och DXD-format, vilket innebär att den kan hantera en rad olika ljudfiler utan problem. Läs mer här nedan.

Ifi Audio iTraveler

599 kr

En produkt för dig i rörelse!

Organiserar och skyddar din ljud-accessoarer i olika sektioner såsom mobil, DAC/hörlursförstärkare, batteri, hörlur, mm. inte minst för dig som reser. Designad specifikt för din portabla DAC. Öppnas upp helt för lätt åtkomst Har öppningar i båda ändar för använvning av 2 kablar samtidigt. Mobil kan placeras ovanpå för smidig hantering av exempelvis spellistor. Vattentåligt tyg med "självläkande" och vattentät dragkedja. Storlek: 135mm x 190mm x 50mm

Ifi Audio Zen DAC V2

2.399 kr
Ifi Audios hyllade ZEN DAC har uppgraderats till ZEN DAC V2. Den har uppgraderat chip från 8 bitar till 16 bitar. En ny klocka med >20db har förbättrat kvalitén ordentligt. Den har support för PCM and DXD upp till 32-bit/384kHz, DSD256 och MQA. DSD är ‘bit-perfect’ tack vare True Native Burr-Brown chip designen.
 • Zen DAC V2 har bara en USB-ingång. Om du behöver fler digitala ingångar så rekommenderar jag varmt NEO iDSD
 • ZEN DAC kan drivas från exempelvis datorn via usb-kabeln. Om du önskar höja kvalitén på ZEN DAC väsentligt, så rekommenderar jag den separata nätdelen IFi Audio iPower X som finns att köpa här nedan till ett rabatterat pris. Mycket prisvärt och kompetent produkt!