Gold Note IS-10

32.000 kr
Gold Notes IS-10 är den senaste All-In-One-lösningen i deras kompakta elektronikserie. Denna högkvalitativa stereoanläggning är utrustad med en kraftfull integrerad förstärkare på 90W @ 8Ω, en hörlursförstärkare med 6,3 mm anslutning och en D/A-omvandlare med högupplöst streaming. Den stöder högupplösta filer vilket garanterar bästa möjliga ljudkvalitet. IS-10 är inte bara en tekniskt avancerad enhet, utan också en snygg och smidig lösning som passar perfekt i vardagsrummet. Med stöd för strömningstjänster som Tidal, Qobuz och Spotify, erbjuder den en mångsidig musikupplevelse för alla audiofiler.
Välj alternativ Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan

Gold Note DS-1000 EVO TRIO

Det ursprungliga priset var: 163.000 kr - 231.000 kr.Det nuvarande priset är: 144.250 kr - 204.400 kr.
Gold Notes geniala digitala paketlösning:
 1. DS-1000 EVO:  som är den digitala källan för Streaming/Bluetooth/DAC samt försteg (Line-modellen) som tillval.
 2. PSU-1250/1000: som är separata nätdelar och ger DS-1000 EVO bästa grundförutsättningar. Tillför extra upplösning, konturer, pondus och lugn, inte minst i basen.
 3. Tube-1016 eller 1012: som är Gold Notes riktiga genidrag; lägga in ett rörbestyckat utgångssteg för att tillföra nyansrikedom, värme/innehåll och flöde till musikrepresentationen.
Följ länkarna (pilarna) för mer specifik information för de enskilda produkterna.

Silent Angel Rhein Z1 Plus Streamer

34.900 kr - 69.900 kr

Superstreamer som nu bildar en supertrio!

Hälsningar till alla musikälskare! Vi presenterar Silent Angel Rhein Z1 Plus, en spektakulär uppgradering från dess föregångare, Z1. Med den senaste tekniken och förbättringar som tar din lyssnarupplevelse till nya höjder, har Z1 Plus blivit en stjärna!
Välj alternativ Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan

Silent Angel Streaming kit Maxi + 1 gratis Forester F2

Prisintervall: från Från: Det ursprungliga priset var: 150.770 kr.Det nuvarande priset är: 133.780 kr.

Ett rabatterat och maximerat streaming kit för den kräsne audiofilen

Silent Angel erbjuder en rad produkter som tillsammans skapar en fantastisk ljudupplevelse, inklusive Z1 Plus, Bonn NX, Genesis GX och Forester F2. Dessa produkter fungerar i samverkan för att förstärka varandras prestanda, vilket skapar en synergieffekt som förbättrar den totala ljudkvaliteten. Följande ingår:
  • 1 st Silent Angel Z1 Plus streamer
  • 1 st Silent Angel Bonn NX switch
  • 1 st Silent Angel Genesis GX klocka
  • 2 st Forester F2 för att ge kvalitetsström till alla produkterna
Vänligen klicka på länken (pilen) för att läsa mer om de enskilda produkterna.

Ifi Audio Neo Stream

16.990 kr

Förvandla ditt vardagsrum till en audiofil lyssningszon med iFi Audio NEO Stream!

Med sin eleganta design och högkvalitativa ljudprestanda, levererar denna kompakta enhet en riktig musikupplevelse direkt i ditt hem. Mycket smart produkt exempelvis i ett vardagsrum eller annan situation där man inte har så mycket plats och behöver något är snyggt och smidigt. Kan placeras både horisontellt och lodrätt. OBS! Till skillnad från Neo iDSD, har den här modellen har ingen hörlursförstärkare eller Bluetooth. Läs mer nedan.

Silent Angel Bremen B1T

5.990 kr

Silent Angels instegs-streamer för dig som redan har en DAC och önskar trådlös streaming och/eller Bluetooth och inte använder hörlurar

-Fungerar med Ethernet (kabel) eller WiFi (trådlöst) för flexibel placering. -Support för Bluetooth 4.2. Spela bekvämt från din mobil eller padda. -Digitala utgångar: AES/EBU, I2S, Kkoaxial för extern DAC. Läs mer i tabbarna här under

Silent Angel Bremen B1

7.990 kr

Bremen B1, streamer med DAC, är Silent Angels ingångsnivå.

Mycket praktisk produkt då den har inbyggt DAC, volymkontroll om man önskar ansluta till aktiva högtalare, hörlursförstärkare med 6,3mm kontakt samt trådlös nätverksuppkoppling inklusive Bluetooth. Mycket lyckat produkt med Silent Angels hela mjukvarusystem i ryggen.

Silent Angel Munich M1T

10.290 kr

Musik-transport utan DAC från Silent Angel.

En enklare modell än Z1 men ändå för dig som är musikentusiast och önskar både använda externa hårddiskar för lagrad musik och streama. Obs: Endaste LAN-ingång (RJ45). Om du behöver trådlöst och bluetooth, välj då Bremen B1T eller om du behöver streamer med DAC Bremen B1 Streama och spela upp i ett ljudnätverk: -Spela högupplösta streamingtjänster och internetradio -Roon Ready-spelare -Spela musik från delad nätverkslagring (över SMB/CIFS) -DLNA-renderare (spelare)

Silent Angel Munich M1

15.990 kr
Silent Angel Munich M1 är en nätverksmusikströmmare med komplett digital kontroll, högupplöst bearbetning, inklusive MQA och en hörlursförstärkare. Den stöder ett brett spektrum av musikformat och har flera digitala och analoga utgångar. Munich M1 är kompatibel med de flesta högupplösta streamingtjänster och kan organisera hela ditt digitala bibliotek med hjälp av Silent Angels kontrollapp, VitOS Orbiter.

Silent Angel Rhein Z1 streamer

23.990 kr - 44.990 kr

Högpreseterande streamer från Silent Angel.

Silent Angel Z1 är en högklassig nätverksstreamer, perfekt designad för att leverera en levande ljudkvalitet och transformera din musiklyssningsupplevelse. Den har kapaciteten att stödja högupplösta ljudformat som DSD256 och PCM upp till 768KHz, vilket garanterar att du kan njuta av ditt favoritmusik i bästa möjliga kvalitet. Dessutom erbjuder Z1 ett brett spektrum av stöd för olika musikstreamingtjänster, vilket gör att du kan strömma musik från din favoritplattform utan några problem. Med sin kraftfulla prestanda och användarvänliga gränssnitt erbjuder Silent Angel Z1 en sömlös och njutbar lyssningsupplevelse, oavsett din musiksmak.
Välj alternativ Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan

Ifi Audio ZEN Stream

4.790 kr

En enkel streamer för dig som bara använder Spotify appen

Det står mycket om övriga funktioner men tyvärr verkar dom inte stabila. Räkna med god egen kunskap och gott tålamod för att få igång övriga funktioner.  

Silent Angel Forester F1 linjär strömförsörjning

5.800 kr

Separat nätdel med 2 st 5V-2A utgångar

Forester F1, som är utformad för att vara en utmärkt linjär strömförsörjning för alla känsliga Hi-Fi-ljudenheter i ditt hushåll, kan göra den kaotiska växelströmmen från din vägg organiserad och mjuk. Den kan justera alla DC-krävda enheter för att optimera ljudprestanda och ljudkvalitet​1​.

Idealisk för att uppgradera följande produkter: