Entreq Konstantin Revelation RCA

14.000 kr - 27.200 kr
Entreqs obalanserade signalkabel med RCA kontakter i Revelation-serien. Mycket kraftig pris-prestanda relation. Integrerad dräneringskabel (= en Eartha-kabel). Välj längre om du behöver för att dräneringskabeln ska nå fram till jordboxen.

Final Touch Audio Thebe signalkabel RCA

9.150 kr - 13.250 kr

Thebe signalkabel med RCA kontakter

Oerhört rik och välbalanserad signalkabel i Thebe-serien från Final Touch Audio. Den har hela Final Touch Audios märkliga förmåga att sammanföra egenskaper som annars inte hör ihop. Kontakter i silver från Wire World. Läs mer nedan Pris per par. 

Final Touch Audio Ganymede obalanserad signalkabel RCA

30.600 kr - 43.300 kr

Obalanserad signalkabel i FTA:s toppserie; Ganymede

Perfekt för dig som söker balansen mellan upplösning i rummet och tiden. Längd: 1m Pris per par

Neotech Amazon RCA signalkabel

16.400 kr - 46.800 kr

Neotechs bästa signalkabel

Kryogen behandlad UP-OCC silver. Rektangulära ledare. Individuell FEP teflon isolering kring varje ledare sammanflätade med mikroporös PTFE för bästa ljudmässiga resultat. Ge den 1.000 timmars inspelningstid, sen tar du aldrig bort den igen. Pris per par.

Neotech Sahara RCA

12.300 kr - 28.100 kr

Neotechs bästa kopparkabel.

Rektangulära ledare. Kryogen-behandlad OCC-koppar. Teflon isolering. Underbar kabel med bara 2 nackdelar. Den är styv att hantera och den kräver 1.000 timmars inspelningstid. Pris per par

Entreq Primer Infinity Signalkabel RCA

9.800 kr - 11.800 kr
RCA kabel ur Entreqs Primer Infinity serien är en smidig lösning då den medföljande jordlådan är är förhållandevis liten och därigenom lättplacerad. Längd 1,1m Vänligen ta kontakt för andra längder.

Entreq Apollo Infinity signalkabel RCA

49.000 kr - 75.800 kr

Entreqs signalkabel med RCA kontakter i Apollo serien.

En signalkabel med RCA kontakter i den klassiska  Apollo serien, nu naturligtvis uppgraderad till Infinity versionen. Kabeln består av 2 delar:
  1. Signalkabeln med dess två RCA kontakter i vardera änden. Längd väljer du här nedan.
  2. Dräneringskabeln, som även fungerar som isolering. Änden sticker ut som en parallell kabel och är som standard 55 cm lång med en krok i änden för anslutning till en jordbox. Längd och monteringstyp för kroken väljs nedan.
Längre ner finns en längre förklaring angående de olika valmöjligheterna. Vänligen ta kontakt för önskemål eller oklarheter.

Entreq Argo signalkabel RCA

20.700 kr - 33.570 kr

Entreqs signalkabel med RCA kontakter i Argo serien.

En obalanserad signalkabel med 3 ledare och RCA kontakter i den nya flätade Argo serien. Kabeln består av 2 delar:
  1. Signalkabeln med dess två RCA kontakter i vardera änden. Längd väljer du här nedan.
  2. Dräneringskabeln, som även fungerar som isolering. Änden sticker ut som en parallell kabel och är som standard 55 cm lång med en krok i änden för anslutning till en jordbox. Välj den längd som behövs för att nå fram till jordboxen.
Vänligen ta kontakt för önskemål eller oklarheter.

Entreq Olympus Infinity signalkabel RCA

115.000 kr - 179.000 kr

Entreqs bästa RCA kabel!

Entreqs signalkabel med RCA kontakter i den underbara Olympus Infinity serien. Kabeln består av 2 delar:
  1. Signalkabeln med dess RCA kontakter i vardera änden. Längd väljer du här nedan.
  2. Dräneringskabeln, som även fungerar som isolering. Änden sticker ut som en parallell kabel och är som standard 55 cm lång med en krok i änden för anslutning till en jordbox. Längd och monteringstyp för kroken väljs nedan.
Längre ner finns en längre förklaring angående de olika valmöjligheterna. Vänligen ta kontakt för önskemål eller oklarheter.

Entreq Triton signalkabel RCA

40.250 kr - 74.300 kr

Entreqs signalkabel med RCA kontakter i Triton serien.

En obalanserad signalkabel i den nya flätade Triton serien. Infinity teknik, 4 flätade ledare med innehåll av Triton. Kabeln har RCA kontakter i vardera änden. Längd väljer du här nedan. Denna kabel har också en dräneringskabeln, en Eartha kabel, som sticker ut som en parallell kabel och är som standard 55 cm lång med en krok i änden för anslutning till en jordbox. Välj den längd du behöver för att kunna anslutas till din jordbox. Vänligen ta kontakt för önskemål eller oklarheter.

Neotech Nemoi-3220 Signalkabel RCA koppar

2.500 kr - 3.900 kr

En perfekt första grundläggande rca-kabel för den kvalitetsmedvetne.

En kabel i 3220-serien från Neotech med rektangulära ledare. En serie som är riktigt bra i synnerhet met tanke på priset! Här i koppar. OBS! Teflon-isoleringen är jättebra men kräver första gången lång inspelningstid innan den går för fullt.