Silent Angel Bonn N8 Switch

5.490 kr

Grundläggande switch anpassad för musik

Silent Angel N8 isolerar signalen från router och nätet klockar om och ger ren ström. N8 ökar kvalitén på nätverkets signaler och introducerar en kraftig förbättring av streamad musik och uppspelning via NAS. Den externa nätdelen Forester F1 är en lämplig uppgradering. Se nedan.

Silent Angel N8 Pro Switch

14.999 kr

Bonn N8 Pro: isolerat nätverk med bättre komponenter och TCXO klocka

Väl genomtänkt uppgradering med TCXO klocka, väl separerade LAN-kontakter som dessutom är förgyllda. Den skapar också ett isolerat nätverk för att ytterligare skapa en bättre förutsättningar för musikens återgivning. Strömbrytare till LED-lamporna så dom kan stängas av. N8 Pro har en separat 12V ingång; Uppgradera med Silent Angels separata nätdel Forester 2 Bonn N8 Pro har även en jordpunkt som kan använad för att få ner brusnivån ytterligare.

Silent Angel N8 Pro-CLK

30.000 kr

Bonn N8 Pro-CLK; för dig som vill ha en separat klocka.

Silent Angel Bonn N8 Pro CLK är en specialiserad nätverksswitch för musikälskare. Den minskar jitter och är optimerad för Roon-infrastruktur och högupplösta strömningstjänster som Tidal och Spotify. Dess prestanda kan ytterligare förbättras med Genesis GX, en toppmodern Word Clock för ännu bättre timing. Dessutom kan Forester F2, med sin avancerade strömanpassning och störningseliminering, förse N8 Pro CLK med en optimerad strömtillförsel. Sammanfattningsvis erbjuder här Silent Angel en kvalificerad lösning för att lösa problematiken med switchar.

Silent Angel Bonn NX Switch

41.990 kr

En "maxad" switch för den kräsne audiofilen.

Bonn NX är ett high-end nätverksswitch utformat specifikt för HD-musikströmning. Detta innovativa ljudsystem erbjuder avancerade funktioner och design för att maximera ljudkvaliteten och eliminera brus. Det isolerar effektivt dina ljudenheter från annan digital trafik, minimerar latensproblem och jittereffekter, och använder exklusiva klock- och strömkretsar för optimal prestanda. Äntligen har Silent Angel landat! Bonn NX utgår nu en del i en kvartett med topp-produkter som tar streaming till helt nya nivåer: Nu har både den nya streamern Rhein Z1 Plus och Bonn NX ingångar för den separata klockan Genesis GX 25 MHz klockor. Plus att alla enheterna får bra ström med hjäl av Forester F2 .

Silent Angel Forester F1 linjär strömförsörjning

5.800 kr

Separat nätdel med 2 st 5V-2A utgångar

Forester F1, som är utformad för att vara en utmärkt linjär strömförsörjning för alla känsliga Hi-Fi-ljudenheter i ditt hushåll, kan göra den kaotiska växelströmmen från din vägg organiserad och mjuk. Den kan justera alla DC-krävda enheter för att optimera ljudprestanda och ljudkvalitet​1​.

Idealisk för att uppgradera följande produkter:

Silent Angel Forester F2

16.990 kr

Nätdel både för DC 5V och DC 12V

Silent Angel Forester F2 erbjuder en stabil linjär strömförsörjning. Den är designad för att förse olika Hi-Fi-enheter med DC-ström med hjälp av sin symmetriska toroidtransformerformade krets och lågbrusiga MOSFET för att minska inre elektronisk störning. Med sina fyra typer av DC-utgångar, 12V/3A; 12V/1A; 5V/2A; 5V/1A, kan den förse olika Hi-Fi-ljudutrustning samtidigt med stabil DC-ström.