Visar alla 8 resultat

Gold Note PSU-10 EVO

13.000 kr

PSU-10 EVO är en separat nätdel för dig som vill öka prestandan på DS-10 EVO

Högpresterande induktiv nätdel utvecklad specifikt för båda modellerna av Gold Note DS-10 EVO. Det tar tveklöst Ds-10 till en ny nivå! Musikreproduktionen får en mer livgivande värme, upplösning och pondus.

Gold Note PSU-1000 serien externa nätdelar

42.000 kr - 66.000 kr

Ren ström ⇒ Rent ljud

Gold Note PSU-1000-serien representerar en toppmodern strömförsörjningslösning och är exklusivt designad för att förbättra prestandan i Gold Notes produkter i 1000-serien. Med innovativ teknologi och italiensk design levererar denna högkvalitativa strömförsörjningsenhet ren, oavbruten energi till ditt ljudsystem. Läs mer i tabbarna nedan.

Gold Note PST-10 Extern nätdel Till Skivspelare

12.000 kr

En oerhört viktig uppgradering för dig mig en Gold Note skivspelare

PST-10 är är en extern nätdel speciellt utvecklad till Gold Notes skivspelare. På baksidan av PST-10 kan du välja mellan 18V, 26V och 34V. Den ställs in olika beroende på vilken skivspelare den ansluts till. För att säkerställa kvalitén, har Gold Note utvecklad en egen silverkabel till. Läs mer i tabbarna här nedan!

Gold Note PSU-5

10.000 kr
Separat nätdel till PH-5 PSU-5 är specialgjord till fonosteget PH-5 och ger den bästa möjliga förutsättningar för att kunna göra sitt jobb; erbjuda gläden med vinyl!  

Gold Note PSU-10 Induktiv Nätdel till PH-10

12.000 kr

Extern nätdel för dig som satsar på Vinyl och vill driva PH-10 till sitt max

Den speciella externa strömförsörjningen PSU-10 har designats för att förbättra prestandan hos Gold Note PH-10 fonoförstärkare, tack vare dess Super Inductive Dual Choke hybriddesign.
Den innehåller ett induktivt filter i den analoga steget och en dual choke-design drivs av en dubbel induktor som styr både de negativa och positiva högströmsstadierna. Gold Note's proprietära Dual Choke-design filtrerar perfekt signalströmmen för att eliminera all störning och elektriskt brus från växelströmsnätverket. Genom att uppnå fullständig isolering skapas en idealisk arbetsmiljö för fonoförstärkaren PH-10 att prestera på sitt bästa.

Silent Angel Forester F1 linjär strömförsörjning

5.800 kr

Separat nätdel med 2 st 5V-2A utgångar

Forester F1, som är utformad för att vara en utmärkt linjär strömförsörjning för alla känsliga Hi-Fi-ljudenheter i ditt hushåll, kan göra den kaotiska växelströmmen från din vägg organiserad och mjuk. Den kan justera alla DC-krävda enheter för att optimera ljudprestanda och ljudkvalitet​1​.

Idealisk för att uppgradera följande produkter:

Silent Angel Forester F2

16.990 kr

Nätdel både för DC 5V och DC 12V

Silent Angel Forester F2 erbjuder en stabil linjär strömförsörjning. Den är designad för att förse olika Hi-Fi-enheter med DC-ström med hjälp av sin symmetriska toroidtransformerformade krets och lågbrusiga MOSFET för att minska inre elektronisk störning. Med sina fyra typer av DC-utgångar, 12V/3A; 12V/1A; 5V/2A; 5V/1A, kan den förse olika Hi-Fi-ljudutrustning samtidigt med stabil DC-ström.

Ifi Audio iPower X Nätdel

1.299 kr
TESTA! Ifi iPower X ger 20% mer ström och ampére än föregångaren och klarar därför av fler produkter. Utbytbara stift för att fungera internationellt. Active Noise Cancellation II eliminerar all ingående EMI eller RFI brus. Det är samma teknik som används i noise-cancelling hörlurar där dom exempelvis i ett flygplan eliminerar kabinljudet. Detta gör Ifi iPower X för din ström försörjning! Det medföljer även en Center negativ adapter för gitarrspelarens pedaler för att hantera strömförsörjningen och inte riskera att batteriet tar slut. En kraftfull uppgradering till alla IFIs produkter med strömförsörjning. Men även för t.ex. led lampor för att minska flimmer.