Visar 1–12 av 13 resultat

Entreq Konstantin Revelation XLR

14.000 kr - 27.200 kr
Entreqs balanserade signalkabel med XLR kontakter i Revelation-serien. Mycket kraftig pris-prestanda relation. Kommer med 0,55m dräneringskabel (= en Eartha-kabel). Välj längre om du behöver för att dräneringskbabeln ska nå fram till jordboxen.

Final Touch Audio Thebe signalkabel XLR

9.150 kr - 13.250 kr

Final Touch Audio Thebe balanserad signalkabel, XLR.

En ljuvligt musicerande och samlad XLR-kabel från Final Touch Audio. 

Silver kontakter från Wireforld.

Pris per par. 

Final Touch Audio Ganymede balanserad signalkabel XLR

30.600 kr - 43.300 kr

Balanserad signalkabel ur FTA:s bästa serie.

Detta är Final Touch Audio:s bästa balanserade kabel, naturligtvis med de tillhörande kryo XLR-kontakterna. Lika välbalanserad både i både tid och rum som hela Ganymed-serien. Ju längre du har den i ju mindre vill du ta bort den. Pris per par.

Final Touch Audio Themisto AES/EBU

12.700 kr - 16.890 kr

AES/EBU kabel från Final Touch Audio

Final Touch Audio gör sina digitalkablar i en serie dom kallar themisto. Här i AES/EBU utförande. Pris per styck

Neotech Amazon XLR balanserad

16.000 kr - 52.700 kr

Neotechs balanserade XLR kabel i toppserien Amazon

Kryogen behandlad UP-OCC silver. Rektangulära ledare. Individuell FEP teflon isolering kring varje ledare sammanflätade med mikroporös PTFE för bästa ljudmässiga resultat. Ge den 1.000 timmars inspelningstid, sen tar du aldrig bort den igen. Pris per par.

Entreq Primer Infinity Signalkabel XLR

9.800 kr - 11.800 kr
XLR balanserad kabel ur Entreqs Primer Infinity serien är en smidig lösning då den medföljande jordlådan är är förhållandevis liten och därigenom lättplacerad. Pris per par. Vänligen ta kontakt för andra längder.

Entreq Apollo Infinity signalkabel XLR

49.000 kr - 75.800 kr

Entreqs signalkabel med XLR kontakter i Apollo serien.

En balanserad signalkabel med XLR kontakter i den klassiska  Apollo serien, nu naturligtvis uppgraderad till Infinity versionen. Kabeln består av 2 delar:
  1. Signalkabeln med dess två RCA kontakter i vardera änden. Längd väljer du här nedan.
  2. Dräneringskabeln, som även fungerar som isolering. Änden sticker ut som en parallell kabel och är som standard 55 cm lång med en krok i änden för anslutning till en jordbox. Längd och monteringstyp för kroken väljs nedan.
Längre ner finns en längre förklaring angående de olika valmöjligheterna. Vänligen ta kontakt för önskemål eller oklarheter.

Entreq Argo signalkabel XLR

20.700 kr - 33.570 kr

Entreqs signalkabel med XLR kontakter i  Argo serien.

En balanserad signalkabel med XLR kontakter i den nya flätade Argo serien. Kabeln består av 2 delar:
  1. Signalkabeln med dess två RCA kontakter i vardera änden. Längd väljer du här nedan.
  2. Dräneringskabeln, som även fungerar som isolering. är en inbyggd Eartha-kabel som är 55 cm lång som standard och har en krok i änden för anslutning till en jordbox. Längd väljer du nedan.
Vänligen ta kontakt för önskemål eller oklarheter.

Entreq Olympus Infinity signalkabel XLR

115.000 kr - 179.000 kr

Entreqs bästa XLR kabel!

Entreqs balanserade signalkabel med XLR kontakter i den underbara Olympus Infinity serien. Kabeln består av 2 delar:
  1. Signalkabeln med dess XLR kontakter i vardera änden. Längd väljer du här nedan.
  2. Dräneringskabeln, som även fungerar som isolering. Änden sticker ut som en parallell kabel och är som standard 55 cm lång med en krok i änden för anslutning till en jordbox. Längd och monteringstyp för kroken väljs nedan.
Längre ner finns en längre förklaring angående de olika valmöjligheterna. Vänligen ta kontakt för önskemål eller oklarheter.

Entreq Triton signalkabel XLR

40.250 kr - 74.300 kr

Entreqs signalkabel med XLR kontakter i Triton serien.

En balanserad signalkabel i den nya flätade Triton serien. infinity teknik, 4 flätade ledare med innehåll av Triton. Kabeln har XLR kontakter i vardera änden. Längd väljer du här nedan. Denna kabel har också en dräneringskabeln, en Eartha kabel, som sticker ut som en parallell kabel och är som standard 55 cm lång med en krok i änden för anslutning till en jordbox. Välj den längd du behöver för att kunna anslutas till din jordbox. Vänligen ta kontakt för önskemål eller oklarheter.

Neotech Nemoi-1220 Signalkabel RCA Silver

6.000 kr - 13.900 kr
En signalkabel i silver tillhörande Nemois 1220-serie från Neotech med rektangulära ledare. En serie som är riktigt bra oavsett prisklass och alldeles i synnerhet om man beaktar priset! OBS! Teflon-isoleringen är jättebra men kräver första gången lång inspelningstid innan den går för fullt. Pris per par

Neotech Nemoi-3220 Signalkabel XLR koppar

2.800 kr - 4.200 kr
<H3>Perfekt för den som söker en grundläggande bra XLR-kabel</H3> En Balanserad kabel med XLR-kontakter i 3220-serien från Neotech med rektangulära ledare. En serie som är riktigt bra  i synnerhet met tanke på priset! Här i koppar. OBS! Teflon-isoleringen är jättebra men kräver första gången lång inspelningstid innan den går för fullt.