Visar alla 7 resultat

Fezz Audio Gaia

8.300 kr
En phono-förförstärkare för MM- och MC HO-pickuper tillverkad av förstklassiga komponenter. Gaia MM kan framgångsrikt användas med transistor- och rörförstärkare. Ljudet förtrollar med ett rikt mellanregister. Den är snabb, dynamisk och extremt transparent. Med sin "svarta bakgrund" och breda ljudbild överskrider den definitivt begränsningarna för förförstärkare som finns på marknaden.

Fezz Audio Gratia MM/MC

13.900 kr

MM-, MC, MC-HO och MC i perfekt färgmatchning till hela FEZZ Audio:s nya Evolution serie

FEZZ Gratia är som standard utrustad med antivibrationsfötter, anpassade efter enhetens vikt. Bakgrundsbelysning för logotyp. Phono-steget är designat för att fungera med MM-, MC HO- och MC-pickuper. Förstärkningssektionen är baserad på den avancerade – Burson Supreme Sound Opamp V5i. i centrum står Supreme Audio Toroidy.pl-transformatorn. Obestridlig fördel med Gratia är universalitet. Tack vare de breda inställningarna kan den vara en perfekt matchning med MC-pickuper med låg utsignalnivå.

Gold Note PH-5

10.000 kr
Gold Notes PH-5 phono-förstärkare är ett budgetvänligt alternativ för MM- och MC-pickuper. Med EQ-kurvalternativ inklusive RIAA, Decca London och American Columbia, plus LOAD- och GAIN-justeringar, är den idealisk för vilket analogt system som helst. Den här produkten har en pekskärm för att hjälpa till med inställningsändringar medan musiken spelas. Varje utjämningskurva kan "förbättras" för att utvidga frekvensresponsen. PH-5:s diskreta ljudklassade komponenter är i signalvägen. PH-5:s dedikerade externa nätaggregat, PSU-5, gör den ännu bättre och ger en högre grad av musikalisk realism.

Gold Note PH-10 phono försteg

20.000 kr
PH-10 är en mycket mångsidig och flexibel phonostegsförstärkare som erbjuder funktioner såsom EQ kurvor, LOAD- och GAIN- justeringar som i en helt analog design som återskapar musiken på ett naturligt sätt. För att styra PH-10 har Gold Note utvecklat en användarvänlig Single Knob Control (SKC) som med färgdisplay gör att justeringar kan göras i realtid under musikavspelning. PH-10 låter dig välja lämplig EQ-kurva för varje skiva: RIAA, DECCA LONDON eller AMERICAN COLUMBIA, och varje kurva kan förbättras med banbrytande teknik. PH-10 har nio olika LOAD-alternativ och fyra GAIN-alternativ, perfekt för MM- och MC-pickuper. PH-10 har också två separata RCA-ingångar som gör det möjligt att ansluta två olika tonarmar, med inställningar som lagras i minnet. Jag rekommenderar varmt att lägga till den externa nätdelen PSU-10. Det är ett dedikerat externt nätaggregat till PH-10 som ger ännu bättre musikalisk realism, bättre dynamik och mer tredimensionellt ljud. Läs mer och se uppgraderingsmöjlighet nedan.

Gold Note PH-1000 Phono försteg

72.000 kr - 160.000 kr

Ditt sista Phono-försteg!

Ett otroligt kompetent phono-försteg. Du kan spela praktiskt taget vilken skiva som helst som den är tänkt att vara tack vare fler än 40 tillgängliga EQ-kurvor. Räcker inte dom, kan du till och med anpassa EQ-kurvorna manuellt genom att justera tre huvudparametrar. Med 14 olika gainnivåer, 14 impedansnivåer för MC-pickuper, samt 6 kapacitansalternativ för MM-pickuper torde PH-1000 vara kanske det mest kompletta phono-försteget på marknaden. Det finns även en utmärkt hörlursförstärkare i klass-A inbyggd. Det finns 3 modeller av PH-1000 samt en uppenbar uppgradering med separat nätdel: Läs mer längst ner.

Ifi Audio iPhono3 BL
phono försteg

11.990 kr
Ifi Nya Phono3 phono försteg iPhono3 Black Label. Enastående produkt som inkluderar Ifi Audios bästa externa nätdel iPower X. Ingen pickup är densamma. Men oavsett vilken typ av pickup (MC eller MM) eller vilken tillverkare, så kan du ställa in iPhono3 så att den passar. Ifi Audio iPhono3 har använt all kunskap från AMR PH-77 för att ta fram allt som går ur din pickup. Läs gärna följande strålande kritik från Michael Fremer Analog Planet Få hjälp med inställningar på Ifi hemsida och följ länken som öppnas i nytt fönster.  

Fezz Audio Gaia Mini MM Phono-försteg

6.900 kr

Oerhört smidig med finish som matchar den nya Evolution serien

Fezz Audio Gaia Mini är en högkvalitativ phono-förstärkare designad för att arbeta med både MM och MC-patroner. Den utmärker sig med sin mogna och sublima ljudkarakter, samt utmärkta dynamik, tack vare högkvalitativa komponenter. Den använder en OPA 2132 operationsförstärkare och är kompakt designad med dimensioner på 170x160x65 mm

Mycket snygg och smidig lösning för ett vardagsrum, inte minst om där är ont om utrymme.