Visar alla 10 resultat

Ifi audio Adapter 2,5 – 4,4 (Pentaconn)

250 kr
En produkt för dig som har hörlurar med en 2,5mm kontakt och vill ansluta den till en produkt med en 4,4mm (Pentaconn) kontakt. Observera: negativa balanserade signaler är inte anslutna till jorden i adaptern, vilket gör att en 2,5mm single-end hörlurskontakt kan omvandlas för användning med en balanserad 4,4mm utgång utan risk för skador på förstärkaren. Denna adapter omvandlar inte en single-end kontakt till en balanserad - anslutningen förblir single-end. Läs mer längre ner.

Entreq Magma Serien

575 kr - 4.140 kr
Grunden för foten är konstruktionen med 3 lager av trä som absorberar de mesta av de mekaniska energierna. Inuti Tungsten till exempel, används en blandning av Silver, rostfritt stål, Volfram, koppar , Magnesium, Zink, stål och keramik som gör om mekanisk energi till värme. Den här blandningen av metaller och mineraler skapar också ett magnetfält runt varje Magma som påverkar elektronik positivt. 3 Magmas brukar vara grundläggande. Men då man får olika resultat beroende på hur många man använder, får man prova sig fram om man vill maximera resultatet. Dessa kan även placeras under exempelvis Olympus och Poseidon jordboxar.  

Entreq Magma Slim 22mm

575 kr

Billigast möjliga fot för dig som har ont om utrymme

Tål maximalt 50 kg. Bygger 22mm Kan även användas tillsammans med Slim Tungsten.

Entreq Magma Infinity Tungsten 45mm

4.140 kr

Entreqs bästa Magma-fot

Varje fot hanterar vikter på mellan 1 - 60kg och används under elektronik och högtalare. Höjd 45mm.
Grunden för foten är konstruktionen med 3 lager av trä som absorberar de mesta av de mekaniska energierna. Inuti används en blandning av Silver, rostfritt stål, Volfram, koppar, Magnesium, Zink, stål och keramik som gör om mekanisk energi till värme. Den här blandningen av metaller och mineraler skapar också ett magnetfält runt varje Magma som påverkar elektronik positivt. 3 Magmas brukar vara grundläggande. Men då man får olika resultat beroende på hur många man använder, får man prova sig fram om man vill maximera resultatet.

Entreq Magma Slim Tungsten 22mm

2.300 kr

Bästa fot för dig som har ont om utrymme

Universell fot som tål 1 - 80kg  med en mix av 6 olika metaller Höjd 22mm. Grunden för foten är konstruktionen med 3 lager av trä som absorberar de mesta av de mekaniska energierna. Inuti används en blandning av Silver, rostfritt stål, Volfram, koppar, Magnesium, Zink, stål och keramik som gör om mekanisk energi till värme. Den här blandningen av metaller och mineraler skapar också ett magnetfält runt varje Magma som påverkar elektronik positivt. 3 Magmas brukar vara grundläggande. Men då man får olika resultat beroende på hur många man använder, får man prova sig fram om man vill maximera resultatet.

Silent Angel S28 fötter

1.690 kr

Kvalitetsfötter till Silent Angels produkter

Förbättre förutsättningar för dina Silent Angel produkter genom att minska vibrationerna och sänk påverkan av magnetfält genom att öka avståndet mellan produkterna om du staplar dom ovanpå varandra.
 1. Storlek:
  • utan gummidyna: 28 x 10mm
  • Med gummidyna: 28 x 14mm
 2. Material:
  • 304 rostfritt stål
  • Gummi av hög kvalité
 3. Vikt: 50g per styck
 4. Max lastkapacitet: ≤ 5kg
Priset gäller för ett set om 3 fötter.

Red 100 Grill i tyg

1.550 kr
Elementskydd i tyg till Red 100 från Russell K.

Red 100 stativ

9.140 kr
Ett stativ speciellt framtaget för Russell K. RED 100. Det har en stabil och tung bas. Den övre delen av stativet är designat för att tillåta den rörlighet i kabinettet som RED 100 kräver. Ett helt stumt stativ tar död på RED 100. Därav detta specialstativ.

Entreq ES-PAD Tungsten Fötter

9.300 kr
Entreqs ES-PAD är framtagen för att ersätta produkters mestadels otillräckliga fötter. Designen av ES Pad fokuserar på överföring av mycket högfrekventa vibrationer och energi. Den 35 mm höga foten består av en Akrylbas som isolerar från underlaget. Den har en mineralfylld mjuk dyna, som numer innehåller Tungsten, som dränerar bort högfrekventa vibrationer och energi till det mineralfyllda innehållet och transformerar detta till ofarlig  värme. Säljs i ett set om 3 stycken.

Entreq Vibbeaters

1.035 kr - 8.050 kr
Vibbeaters används ovanpå högtalare:
 1. Genom sin vikt ger de ytterligare stabilitet till högtalarlådan. Det finns en grundregel där vikten på högtalaren relaterar till vikten på vibbeatern. Se den enskilda vibbeatern.
 2. De absorberar vibrationer och magnetfält som genereras i högtalaren, vilket effektivt förlänger högtalarens "låda" utanför själva kabinettet och omvandlar energin till värme.
 3. Deras magnetiska egenskaper påverkar positivt de fält som genereras i och runt högtalaren.
 4. På elektronik placeras den vanligtvis på chassit på eller i närheten av nätdelen (där strömkabeln går in). Även här genererar den ytterligare stabilitet och minskar magnetfälten.
Läg mer under produktbeskrivning