Visar 1–12 av 19 resultat

Ifi Audio iDSD 2

10.990 kr
  NEO iDSD 2 har flera uppgraderingar jämfört med föregångaren NEO iDSD, inklusive stöd för den nya aptX Lossless Bluetooth-kodningen, förbättrade hörlurs- och linjeutgångar samt den senaste Bluetooth 5.4-teknologin. Dessutom har NEO iDSD 2 en kraftfull utgång på 5551mW som överträffar många hörlursförstärkare och är utformad för att vara en mångsidig 3-i-1 DAC/Amp, medan föregångaren NEO iDSD saknar några av dessa nya funktioner. NEO iDSD 2 har en utmärkt intern klocka. Men, Ifi Audio har även lagt till möjligheten att koppla den till en extern 10MHz klocka! Neo iDSD 2 styrs lämpligen genom appen ifi Nexis, läs mer nedan under beskrivning.

Silent Angel Bremen B1

7.990 kr

Bremen B1, streamer med DAC, är Silent Angels ingångsnivå.

Mycket praktisk produkt då den har inbyggt DAC, volymkontroll om man önskar ansluta till aktiva högtalare, hörlursförstärkare med 6,3mm kontakt samt trådlös nätverksuppkoppling inklusive Bluetooth. Mycket lyckat produkt med Silent Angels hela mjukvarusystem i ryggen.

Gold Note DS-10 Försteg/DAC/Streamer

31.000 kr - 33.000 kr

En av marknadens mest mångfacetterade produkter!

DS-10 EVO är en 5-i-ett produkt för digitala och analoga (Line) källor då den innehåller både försteg, DAC, Streamer, Bluetooth, Hörlursförstärkare (High-Low) samt en analog ingång med 3,5 mm kontakt. OBS! Det är DS-10 EVO Line-modellen som har en analog 3,5mm mini-jack ingång.
Ett system med DS-10 i centrum kan vidareutvecklas till en synnerligen potent nivå:

  1. Höj kvalitén avsevärt genom att koppla DS-10 till Gold Notes externa nätdel PSU-10 EVO, specialanpassad till DS-10.
  2. Många nöjer sig med att använda PA-10 som stereo-slutsteg. Utveckla vidare med ytterligare ett PA-10 och få 2 st mono-slutsteg! Varje kanal får då både egen ström och därigenom båda högre kvalié och mycket mer kraft.
  3. Lägg till phono steget PH-10 som även det kan fås med sin specialanpassade separata nätdel PSU-10 och den separata nätdelen PST-10 till din skivspelare. 

Se erbjudanden längst ned;

Ifi Audio Go bar

3.990 kr

Smidig hörlursförstärkare - har DAC men ej batteri.

Go Bar är stor som en cigarett-tändare i storlek, dvs mycket smidig med låda av aluminium. Den har INTE något inbyggt batteri utan drivs endast av strömmen i USB-kabeln. Den fungerar till en telefon men kanske bäst lämpar sig kopplad till en dator eller laptop då den drar ström från batteriet med minskad batteritid som följd. Men till det positiva är ju att det inte heller finns något batteri som kan dö / slitas ut efter några år. GoBar har dessutom en volymkontroll som styrs med 2 knappar på sidan och möjlighet till XBass+ och XSpace för den som önskar sätta lite mer färg på ljudet.
Korta kablar medföljer för anslutning till iPhone Lightning och USB-C samt ett litet case att förvara den i men också en liten kort kontakt/ konverter för att omvandla "stor" USB till USB-C för äldre datorer mm.

HIfiman 400se

1.890 kr
Hifimans HE400se ersätter 400i 2020. Den är lättdriven och passar utmärkt till att drivas av exempelvis mobiltelefoner. Frekvensrespons: 20 - 20kHz Immpedans 25Ω Känslighet: 91dB Vikt: 390g

Ifi Audio Go Blu hörlursförstärkare/DAC med bluetooth

2.399 kr
Ifi Audios nya Go Blu är en kombinerad DAC/hörlursförstärkare. Den är utvecklad speciellt för högkvalitativ på blåtands- (bluetooth) överföring där till och med chassit är utvecklat speciellt för att inte störa den trådlösa överföringen. Den är extremt liten och lätt (23g) och erbjuder upp till 10 timmars speltid. Den har även en inbyggd mikrofon som erbjuder hand-free samtal, röst chat och röst assistans såsom apple Siri och Google Assistenten. Laddporten, USB-C, dubblerar som ljudingång vilket möjliggör usb koppling från enheter som inte har bluetooth och erbjuder du även möjligheten att lyssna till högupplöst material (24/96).

Ifi Audio xDSD Gryphon

7.499 kr

Ifi Audios xDSD Gryphon är en kraftfull hörlursförstärkare med inbyggd DAC.

Det inbyggda batteriet har en driftstid på upp till 8 tim och gör den lämplig för att ta med på resan. Den har separataDAC-, Bluetooth- och förstärkardelar och stödjer högupplöst ljud inkl. full MQA-avkodning. Balanserad kretslösning med både analoga och digitala ingångar. XSpace, XBass II och iEMatch 3 digitala filter: Bit-Perfect, Standard och GTO. Knivskarp OLED-display.

Ifi Audio Pro iCAN Signature

27.990 kr
Pro iCAN Signature är Ifi Audios nya falggskepp för analoga  hörlursförstärkare och försteg. Det är en uppgradering från Pro iCAN med ännu fler rent audiofila komponenter.  Den kan driva allt från den känsligaste iEMs till AKG:s K-1000, den mest tungdrivna hörlurar som någonsin gjorts. Du kan välja mellan transistor- eller rörljud i realtid och behöver inte stänga av innan du byter.
 • Reviderad kretsdesign med ännu fler audiofila komponenter
 • Uppgraderade kretsar för strömförsörjning för att än mer minska brus och distortion.
 • Ifis bästa nätdel, iPower Elite följer med.
 • Rören i utgångssteget är speciellt utvalda för exakt matchning.
 • 4,4mm (Pentaconn) balanserad hörlursurgång.
 • Ny fjärrkontroll i aluminium

Ifi Audio Pro iDSD Signature

39.990 kr
Pro iDSD Signature är Ifi Audios nya referensprodukt, en fenomenal enhet som 6moons kallar för bantryande och innehåller följande; en DAC, ett försteg, en nätverks-streamer och en hörlursförstärkare OCH Ifi Audios bästa nätdel, en iPower Elite medföljer i priset.
 • En mörkare/tystare bakgrund och en kraftigare bas.
 • en uppgraderad nätdel som minskar systembruset med 300%.
 • Matchade NOS GE670 rör
 • Support för USB1.0 (PS4/PS5)
 • Ny fjärrkontroll i aluminium
 • Ifis bästa nätdel, iPower Elite, ingår.  (Äntligen!!! :-))
Läs mer i tabbarna nedan.

Ifi Audio 4,4 Pentaconn – XLR

1.299 kr
<H4>4,4mm Pentaconn - XLR</H4> En efterlängtad signalkabel, inte minst för IFI Audios produkter  designad för att ge en utmärkt kvalitet på balanserad signalöverföring med minimal störning. Läs mer nedan.

Ifi Audio DC Blocker

1.699 kr

En produkt för dig som har problem med humm från förstärkare

DC-Blocker tar bort hummet från förstärkare. Sätter man örat till, eller om det är riktigt illa kan man höra ett hummande ljud från lyssnarplats. Det kommer sig av att en liten DC spänning letar sig fram till transformatorn som blir "mättad" coh börjar humma. IFi Audio har tagit fram en fiffig liten apparat man sätter i apparatens strömuttag. På baksidan av CD-Blocker sätter man sen in sin strömkabel. DC-Blocker förhindrar DC strömmar att ta sig in i förstärkaren. .

Ifi Audio GND Defender

1.199 kr

För dig som har problem med jordloopar

Ifi Audio GND Defender upptäcker och bryter DC jordloopar vid apparaten. EMI skölden bibehålls. Produktens säkerhet bibehålls då säkerhetsjorden bibehålls. Om flera jordloopar finns, kan fler än en GND Defender behövas. Läs mer nedan.