Visar 1–12 av 17 resultat

Gold Note IS-10

32.000 kr
Gold Notes IS-10 är den senaste All-In-One-lösningen i deras kompakta elektronikserie. Denna högkvalitativa stereoanläggning är utrustad med en kraftfull integrerad förstärkare på 90W @ 8Ω, en hörlursförstärkare med 6,3 mm anslutning och en D/A-omvandlare med högupplöst streaming. Den stöder högupplösta filer vilket garanterar bästa möjliga ljudkvalitet. IS-10 är inte bara en tekniskt avancerad enhet, utan också en snygg och smidig lösning som passar perfekt i vardagsrummet. Med stöd för strömningstjänster som Tidal, Qobuz och Spotify, erbjuder den en mångsidig musikupplevelse för alla audiofiler.
Välj alternativ Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan

Ifi Audio iDSD 2

10.990 kr
  NEO iDSD 2 har flera uppgraderingar jämfört med föregångaren NEO iDSD, inklusive stöd för den nya aptX Lossless Bluetooth-kodningen, förbättrade hörlurs- och linjeutgångar samt den senaste Bluetooth 5.4-teknologin. Dessutom har NEO iDSD 2 en kraftfull utgång på 5551mW som överträffar många hörlursförstärkare och är utformad för att vara en mångsidig 3-i-1 DAC/Amp, medan föregångaren NEO iDSD saknar några av dessa nya funktioner. NEO iDSD 2 har en utmärkt intern klocka. Men, Ifi Audio har även lagt till möjligheten att koppla den till en extern 10MHz klocka! Neo iDSD 2 styrs lämpligen genom appen ifi Nexis, läs mer nedan under beskrivning.

Silent Angel Bremen B1

7.990 kr

Bremen B1, streamer med DAC, är Silent Angels ingångsnivå.

Mycket praktisk produkt då den har inbyggt DAC, volymkontroll om man önskar ansluta till aktiva högtalare, hörlursförstärkare med 6,3mm kontakt samt trådlös nätverksuppkoppling inklusive Bluetooth. Mycket lyckat produkt med Silent Angels hela mjukvarusystem i ryggen.

Ifi Audio Go bar

3.990 kr

Smidig hörlursförstärkare - har DAC men ej batteri.

Go Bar är stor som en cigarett-tändare i storlek, dvs mycket smidig med låda av aluminium. Den har INTE något inbyggt batteri utan drivs endast av strömmen i USB-kabeln. Den fungerar till en telefon men kanske bäst lämpar sig kopplad till en dator eller laptop då den drar ström från batteriet med minskad batteritid som följd. Men till det positiva är ju att det inte heller finns något batteri som kan dö / slitas ut efter några år. GoBar har dessutom en volymkontroll som styrs med 2 knappar på sidan och möjlighet till XBass+ och XSpace för den som önskar sätta lite mer färg på ljudet.
Korta kablar medföljer för anslutning till iPhone Lightning och USB-C samt ett litet case att förvara den i men också en liten kort kontakt/ konverter för att omvandla "stor" USB till USB-C för äldre datorer mm.

HIfiman 400se

1.890 kr
Hifimans HE400se ersätter 400i 2020. Den är lättdriven och passar utmärkt till att drivas av exempelvis mobiltelefoner. Frekvensrespons: 20 - 20kHz Immpedans 25Ω Känslighet: 91dB Vikt: 390g

Ifi Audio Go Blu hörlursförstärkare/DAC med bluetooth

2.399 kr
Ifi Audios nya Go Blu är en kombinerad DAC/hörlursförstärkare. Den är utvecklad speciellt för högkvalitativ på blåtands- (bluetooth) överföring där till och med chassit är utvecklat speciellt för att inte störa den trådlösa överföringen. Den är extremt liten och lätt (23g) och erbjuder upp till 10 timmars speltid. Den har även en inbyggd mikrofon som erbjuder hand-free samtal, röst chat och röst assistans såsom apple Siri och Google Assistenten. Laddporten, USB-C, dubblerar som ljudingång vilket möjliggör usb koppling från enheter som inte har bluetooth och erbjuder du även möjligheten att lyssna till högupplöst material (24/96).

Ifi Audio xDSD Gryphon

7.499 kr

Ifi Audios xDSD Gryphon är en kraftfull hörlursförstärkare med inbyggd DAC.

Det inbyggda batteriet har en driftstid på upp till 8 tim och gör den lämplig för att ta med på resan. Den har separataDAC-, Bluetooth- och förstärkardelar och stödjer högupplöst ljud inkl. full MQA-avkodning. Balanserad kretslösning med både analoga och digitala ingångar. XSpace, XBass II och iEMatch 3 digitala filter: Bit-Perfect, Standard och GTO. Knivskarp OLED-display.

Ifi Audio 4,4 Pentaconn – XLR

1.299 kr
<H4>4,4mm Pentaconn - XLR</H4> En efterlängtad signalkabel, inte minst för IFI Audios produkter  designad för att ge en utmärkt kvalitet på balanserad signalöverföring med minimal störning. Läs mer nedan.

Ifi Audio DC Blocker

1.699 kr

En produkt för dig som har problem med humm från förstärkare

DC-Blocker tar bort hummet från förstärkare. Sätter man örat till, eller om det är riktigt illa kan man höra ett hummande ljud från lyssnarplats. Det kommer sig av att en liten DC spänning letar sig fram till transformatorn som blir "mättad" coh börjar humma. IFi Audio har tagit fram en fiffig liten apparat man sätter i apparatens strömuttag. På baksidan av CD-Blocker sätter man sen in sin strömkabel. DC-Blocker förhindrar DC strömmar att ta sig in i förstärkaren. .

Ifi Audio GND Defender

1.199 kr

För dig som har problem med jordloopar

Ifi Audio GND Defender upptäcker och bryter DC jordloopar vid apparaten. EMI skölden bibehålls. Produktens säkerhet bibehålls då säkerhetsjorden bibehålls. Om flera jordloopar finns, kan fler än en GND Defender behövas. Läs mer nedan.

Ifi Audio Groundhog

1.100 kr
Dessa kablar används tillsammans med en Ifi Audios AC iPurifier. AC iPurifier skapar en egen jord och har en utgångskontakt som man kopplar dessa kablar till. Den andra delen av kabeln kopplar man till en produkt man önskar jordrena. Otroligt bra och smart produkt. Följande kablar ingår: RCA baskabel – för ett system med outnyttjad RCA kontakt. USB konverterare – för dator i ljudsystem. Spade konverterare – för nätaggregat med DC barrel connector. 3.5mm Y-converter – för portabla enheter med en outnyttjad 3,5mm kontakt.

Ifi Audio iDefender+

799 kr
Ifi Audio iDefender fyller två funktioner: 1. iFi audio iDefender+ löser problem med störningar i ljudkedjan orsakade av jordslingor. När den är ansluten till källutrustningens USB-uttag, känner iDefender+ av om det finns ett problem med jordslingor och bryter jordslingan genom att intelligenta koppla från datorns jord. Detta minskar systemets brusgolv och förbättrar upplösning och dynamisk kontrast. 2. Om du använder en DAC som drivs av strömmen från en dator via usb-kabeln, så kan du koppla en separat nätdel (exempelvis iPower X se tillval nedan) till USB-C uttaget på iDefender+ och ersätta den smutsiga datorströmmen med en den externa strömmen från iPower X. Mycket fin uppgradering på en USB-DAC!
Välj alternativ Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan