Visar alla 5 resultat

Gold Note Valore 425 PLUS

16.000 kr - 17.600 kr

Elegant smidig design med tekniska lösningar som direkt kommer från toppserien.

Gold Notes instegsmodell bland skivspelarna. B-5 arm och dammskydd ingår. Valore 425 Plus från Gold Note är en av de mest kompletta och musikaliskt tillfredsställande skivspelaren i sin kategori. Den är en elegant och modern skivspelare med en vacker touch av klassisk design. Dess 30mm plint, tillgänglig i 4 specialutföranden, har designats och formats för att minska vibrationer och garantera ett märkbart ljud av hög kvalitet.  Valore betyder värde på italienska, och det är precis vad det är: en skivspelare med riktigt bra värde för pengarna som har allt för att bli ditt favoritinstrument för att spela dina LP-skivor på.
Välj alternativ Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan

Gold Note Pianosa

28.800 kr

Perfekt pris-kvalité relation.

Med skivspelaren Pianosa börjar vi stiga i både konstruktion och finish. Skönheten får en att börja jämföra med Gilgion och grundkvalitén är så bra att den inbjuder till att fundera på den externa nätdelen PST-10, planera för både en bättre arm (B-7) och kanske en Donatello pickup eller till och med Machiavelli Gold.

Den inkluderar Gold Notes B-5.1 tonarm samt ett transparent och lätt avtagbart dammskydd. Vänligen ta kontakt om du önskar uppgradera till en B-7 tonarm.

Läs mer nedan.

Välj alternativ Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan

Gold Note Giglio

44.000 kr

Kombinationen "Fröjd-för-örat-och-ögat" förkroppsligad!

“ Giglio is a real seducer and its beautiful lines will guide you toward many refined listening sessions. It’s so difficult to resist to this analog miracle! ”    — VUmètre Gold Notes Giglio: en kombination av raffinerad teknisk design och mjuka eleganta linjer. Ett ordentligt kvalitetslyft från Pianosa. Inte minst tillkommer en hälsosam bas. Tillsammans med Gold Notes rack Galileo är det dessutom en designdröm. B-5.1 Tonarm samt dammskydd ingår. Du kan uppgradera med den bättre tonarmen B-7 Ceramic och den separata nätdeln PST-10 här nedan.

Gold Note Mediterraneo

70.400 kr - 76.800 kr

En överväldigande upplevelse

Matcha Mediterraneo med Gold Notes pickup Tuscany Gold och Gold Notes separata nätdel PST-10 (båda kan köpas till rabatterat pris här nedan) och du får en sanslös musikalisk upplevelse. Så fort man kommer in i rummet blir man överväldigad av det vibrerande musikaliska livet och det betagande kombinationen av upplösning i både rum och tid.
Välj alternativ Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan

Gold Note Mediterraneo X

96.000 kr - 104.800 kr

Gold Note firar 10-års jubileum med ny skivspelare

Gold Note Mediterraneo X är en innovativ skivspelare som blandar tradition med teknologi för att tillgodose behoven hos analogentusiaster som letar efter en nästa generations skivspelare med avancerade och autentiskt högkvalitativa funktioner. Denna skivspelare tar inspiration från den ikoniska Mediterraneo och firar Gold Notes 10-årsjubileum. Ingår: Tonarm B-7 Ceramic och dammskydd i rökt akrylplast. ppgradera med den separata nätdelen PST-10 här nedan.
Välj alternativ Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan