Visar 1–12 av 17 resultat

Entreq Konstantin Revelation Powercable

14.000 kr - 26.200 kr
Strömkabel i Entreqs nya Revelation-serie Mycket kraftig pris-prestanda relation. Kommer med 0,55m dräneringskabel (Eartha kabel). Välj längre om du behöver för att den ska nå fram till Jordboxen.

Final Touch Audio Elara 20A

10.828 kr - 16.300 kr

Elara i 20A utförande

Elara strömkabeln levererar en anmärkningsvärd ljudkvalitet, med en "analog-liknande" kvalitet som är flytande och kontinuerlig, vilket motsätter sig en stereotypisk "digital" ljudkvalitet. Dessutom uppfattas Elara som mer delikat och eterisk, vilket ger en unik balans mellan att vara stram och avslappnad samtidigt. Utvärdering på Hifi-Advice.com Läs mer här nedan.

Lab 12 Knack II 20Ampere

4.025 kr - 4.900 kr

20Ampere Strömkabel anpassade för bl.a. Lab 12 Gordian

Gordians kräver en kabel med en 20A C-19 kontakt för att kunna anslutas. Lab 12 knack mk2 är en AC huvudströmkabel av hög kvalitet, utformad för att leverera optimal effekt till Lab 12 Gordian. Den spelar en avgörande roll i att bibehålla originalrenheten i musiken och bidra till den övergripande balansen i hela ljudsystemet.

Entreq Power AC Argo

17.000 kr - 33.000 kr

Strömkabel i den nya flätade Argo serien

3 ledad AC strömkabel i den lägre serien av de nya flätade. Den saknar även dräneringskabel. Denna kabel är designad för integrerade förstärkare och slutsteg. Alltså produkter som kräver mycket ström. För produkter som är mindre strömkrävande såsom  försteg och digitala produkter, rekommenderar jag Entreq Power Digital AC Argo

Entreq Power DC Argo

4.600 kr - 9.200 kr

Specialdesignad strömkabel för icke strömkrävande produkter

3 ledad AC strömkabel i Argo-serien, den lägre serien av de nya flätade. Det hörs att exempelvis försteg och DAC:ar får en större mått av frihet och fart med dessa specialdesignade kablar just för mindre strömkrävande produkter.

Entreq Power AC Triton

31.400 kr - 61.000 kr

Strömkabel i den nya flätade Triton serien

4 ledad AC strömkabel i den bästa serien av de nya flätade. Saknar dräneringskabel

Entreq Power AC Apollo Infinity

44.000 kr - 75.000 kr

Entreqs näst bästa strömkabel

AC strömkabel i den klassiska Apollo serien. Kabeln är designad för strömkrävande produkter såsom slutsteg och integrerade förstärkare. Om du söker en strömkabel för försteg och digitala produkter som inte är så strömkrävande; välj Entreq Power AC Digital Apollo

Entreq Power Digital AC Apollo Infinity

44.000 kr - 75.000 kr

Entreqs näst bästa strömkabel i en version för mindre strömkrävande elektronik

AC strömkabel i den klassiska Apollo serien. Detta är alltså ingen "sneak-version". Denna kontruktion ger exempelvis försteg och DAC:ar bättre förutsättningar och ger en ökad upplevelse av släpp och fart.

Entreq Power AC Olympus Infinity

95.800 kr - 164.000 kr

Entreqs bästa strömkabel

Olympus Infinity serien i sin fulla glans. Den är designad för strömkrävande produkter såsom slutsteg och integrerade förstärkare. För försteg och digital elektronik rekommenderar jag Entreq Power AC digital Olympus Infinity

Entreq Power Digital AC Olympus Infinity

85.000 kr - 150.000 kr

Specialanpassad AC strömkabel för produkter som är mindre strömkrävande.

Entreq Power Digial Olympus Infinity är designad för att perfekt matcha exempelvis en DAC som är mindre strömkrävande än ett slutsteg. Detta är alltså ingen "sneak-variant" utan en kvalitets anpassning. Den erbjuder upplevelsen av större släpp och fart. (Bilden visar den vanliga AC kabeln)

Entreq DC Power Kablar 5 – 24V

4.000 kr - 69.960 kr

För dig som vill satsa på din DC- likströmskabel

Fyra olika kvalitetsnivåer i olika längder. Vänligen skriv ett meddelande i checkouten eller i separat mail angående:
  • vilken kontakt du behöver. Följande information hjälper:
    1. spänningen din produkt använder
    2. inre diameter på kontaktens ledare
    3. yttre diameter på kontaktens ledare
  • Dessa kablar har även o,55m dräneringskabel för anslutning till jordbox. Vänligen säg till om du behöver längre eller inte alls vill ha den.
Pris per styck.

Final Touch Audio Elara Strömkabel

10.800 kr - 16.300 kr

FTA:s formidabla strömkabel.

Den är märkligt hur en strömkabel kan göra så att till och med de enskilda instrumenten får kropp musikens tidsflöde. En recension nämner att Elara-kabeln har en unik balans, den kombinerar en obesvärjad och fri flytande leverans med enorm upplösning, hög precision och stor klarhet. Den målar upp ett brett och djupt ljudlandskap där individuella ljud har mycket utrymme och presenteras på ett helt avslappnat och flytande sätt​.

Pris per styck.