Entreq Silver Minimus Infinity Jordningsbox

5.200 kr

En verklig klassiker

Rekommenderas för dig som vill börja med Entreq och ännu inte vet hur omfattande du vill göra det. Önskar du ta nästa steg direkt, titta på den nya Ten Tungsten.

Entreq Olympus Infinity Jordbox

29.900 kr

Entreqs nästa bästa jordbox. Bara Tungsten varianten är bättre.

2 anlutningskontakter för maximalt 4 Eartha kablar En fantastisk box ämnad för produkter mellan ca 10 - 50 kg. För en uppgradering, se Olympus Infinity Tungsten.

Entreq Jordboxar Retro

9.900 kr - 35.900 kr
Den här äldre serien består av 3 olika jordboxar. Olympus Ten, Olympus Minimus och Poseidon. Alla Entreqs jordboxar finns nu i 4 olika finishar: Oljad, vitbetsad, brunbetsad och svartbetsad. Eartha-kablar används för att koppla mellan boxen och produkten du önskar rena. Dom hittar du här: Eartha kablar

Entreq Olympus Minimus Jordbox

18.000 kr
En superb jordbox med varmt ljud. Tillhörande Eartha kablar hittar du här nedan.

Entreq Poseidon Jordbox

35.900 kr

3 stycken Olympus minimus i ett

En toppprodukt som rekommenderas till den som använder den till endera analoga eller digitala produkter men som inte blandar båda.

Entreq Poseidon Jordbox REA

25.000 kr

Utförsäljning på Poseidon i ek finish.

En förra generationens topprodukt. Består av 3 stycken från varandra separerade Olympus minimus. Delarna är ej isolerade från varandra som multiboxarna i den nya Tungsten serien är. Den har 3 anslutningskontakter. Finish: ek

Entreq Everest

2.530 kr
På baksidan av varje jordlåda finns minst en träskruv som man skruvar fast jordkabelns spade med. Den träskruven ersätter man med Everest. Man kan tweaka jordlådorna genom att lägga till den metallblandning som i det här fallet Everest har. Everest använder en blandning av 4 metaller och har en vital och livlig signatur.

Entreq K2

1.590 kr
På varje jordlåda finns på baksidan minst en träskruv som man skruvar fast jordkabelns spade med. Den träskruven ersätter man med K2. Man kan tweaka jordlådorna genom att lägga till den metallblandning som i det här fallet K2 har. K2:s metallmix har en mörk och lugn signatur.