Bryston

Bryston – Music for a generation

Bryston är ett kanadensiskt klassiskt världsomspännande Hi-Fi märke som verkat i över 35 år. Dom står i oräkneliga professionella studios av toppkvalité runt om i världen likväl som i privata hem. Varför? Dom är byggda för att hålla för påståendet “Music For A Generation” och erbjuder därför unika 20 års garanti på det analoga och 5 år på det digitala.


Bryston Ltd. har designat och tillverkat toppmodern och högkvalitativ elektronik till både konsument och professionella marknaden i över 35 år. Deras målsättning är att producera de mest exakta och pålitliga produkterna på marknaden och driver en forskningsavdelning som hela tiden letar efter sätt att förbättra prestanda, värde och pålitlighet.
Brystons ingenjörer hämmas aldrig av kostnaden för funktionalitetens design och utmanas att skapa de finaste produkterna genom att leta rätt på och använda de bästa komponenterna som är tillgängliga och driva Bryston vidare mot perfektion och maximera prestanda och pålitlighet.
Varje komponent följer hantverkarens stolta tradition och väljs ut och installeras för hand liksom varje kabel och lödning.

För konsumentmarknaden skapar Bryston toppmodern elektronik i syfte att ge ägaren den musikaliskt med exakta och pålitliga prestanda som står att finna. För den professionella marknaden erbjuder Bryston förstärkare för radio- och tv-sändningsanläggningar, arenor etc.
Varje produkt testas utförligt innan den skeppas iväg. Under 100 timmar av oupphörligt testande, övervakas Brystons produkter genom en serie av ingångscykler och termiska stressnivåer för att efterlikna ett brett spektrum av operationella laster. Uppstår fel, kommer Bryston att upptäcka detta i tillverkningsprocessen innan produkten kommer till dig som kund.

Brystons åtagande att skapa de mest pålitliga produkterna backas upp att deras 20-åriga garanti på analoga komponenter och 5 års garanti på digitala komponenter.

GET SERIOUS
GET BRYSTON AND
20 YEARS OF ANALOG
AND
5 YEARS DIGITAL
WARRANTY


Decennier av nöjda kunder både i den professionella världen och för Hi-Fi kunder världen över.

sv_SESvenska