Entreq Primer Power Bar infinity Baird

17.800 kr

Entreq strömlist ur Primer Infinity serien med tillhörande Jordbox.

Flätad strömkabel. Primer Infinity Jordbox ingår. Varje uttag klarar 600W. Gränsen för hela enheten är totalt 2.200W. Strömkablens längd: 1,65m

Gold Note Arno Plus Strömlist

11.000 kr
Gold Notes Arno Plus är en genomtänkt strömlist. Rekommendationen är att digitala och analoga produkter ska separeras från varandra för att undvika att dom stör varandra. Arno Plus är uppdelat i två delar som är isolerade från varandra. En den ämnad för det digitala och en del för det analoga.

Ifi Audio Power Station Strömlist med aktivt filter

9.199 kr
Nätlist med inbyggt iPurifier =aktiv strömrenare. Diagnostik för plaritet och jord. Överbelastnings och transientskydd på max. 30.000A @ 1.000V/10uS 4 urfräsningar för spikes. Nätkabel ingår ej. Groundhog ingår ej.

Lab 12 Gordian Strömlist

20.930 kr
  Lab 12 Gordian är en innovativ strömlinjefilter och kvalitetsanalysator. Med dess användarvänliga design, stora mängd information och funktioner, ger Gordian dig full kontroll över din strömförsörjning. Upplev optimal energiabsorption och anpassningsbara filteralternativ, allt på en lättläst OLED-skärm. Ta steget mot bättre strömkvalitet med Gordian!
Läs mer nedan:

Entreq Powerus Strömlister

55.200 kr - 149.500 kr
Entreqs strömlister i Powerus serien. Nu med tungsten. Kavlitén ökar med de strömkablar som används. Ordinarie längd på strömkalarna: 1,65 meter. Vänligen ta kontakt för speciella önskemål.