Gold Note IS-10

32.000 kr
Gold Notes IS-10 är den senaste All-In-One-lösningen i deras kompakta elektronikserie. Denna högkvalitativa stereoanläggning är utrustad med en kraftfull integrerad förstärkare på 90W @ 8Ω, en hörlursförstärkare med 6,3 mm anslutning och en D/A-omvandlare med högupplöst streaming. Den stöder högupplösta filer vilket garanterar bästa möjliga ljudkvalitet. IS-10 är inte bara en tekniskt avancerad enhet, utan också en snygg och smidig lösning som passar perfekt i vardagsrummet. Med stöd för strömningstjänster som Tidal, Qobuz och Spotify, erbjuder den en mångsidig musikupplevelse för alla audiofiler.

Gold Note DS-10 EVO

31.000 kr - 33.000 kr
Gold Note DS-10 EVO är en toppmodern Streamer, DAC och försteg kombinerad i en enhet. Med en högkvalitativ DAC, flera digitala ingångar och en strömmande modul erbjuder den enastående ljudkvalitet. Den är försedd med en intuitiv pekskärm och kan även styra via en dedikerad app. DS-10 EVO är idealisk för musikälskare som söker högpresterande ljud i en kompakt design. Med Line-modellen får du dessutom en analog ingång, en 3,5mm mini-jack. Se även tabben uppgraderingar nedan.

Gold Note DS-1000 EVO

72.000 kr - 95.000 kr
Gold Note DS-1000 EVO är Gold Notes nya toppmodell av kombinerad DAC och Streamer. Den levererar ljud med audiophile-kvalitet från en Dual Mono DAC-design och har funktioner för nätverksspelare för att hjälpa dig att njuta av din favoritmusik från högupplösta streamingtjänster, radio, LAN och Wifi, USB-stickor och hårddiskar, alltid med högsta ljudkvalitet. Den har en stor 3,5-tums TFT-skärm som visar all enhetsinformation i en klar meny som är lätt att bläddra i, som visar alla alternativ: digitala USB-ingångar, radiostationer, mediaserver​. Den finns även med ett förförstärkar steg, EVO LINE, en mindre variant av försteget P-1000. Läs även om uppgraderingsmöjligheter i tabben nedan.

Gold Note DS-1000 EVO TRIO

144.250 kr - 204.400 kr
Gold Notes geniala digitala paketlösning:
  1. DS-1000 EVO:  som är den digitala källan för Streaming/Bluetooth/DAC samt försteg (Line-modellen) som tillval.
  2. PSU-1250/1000: som är separata nätdelar och ger DS-1000 EVO bästa grundförutsättningar. Tillför extra upplösning, konturer, pondus och lugn, inte minst i basen.
  3. Tube-1016 eller 1012: som är Gold Notes riktiga genidrag; lägga in ett rörbestyckat utgångssteg för att tillföra nyansrikedom, värme/innehåll och flöde till musikrepresentationen.
Följ länkarna (pilarna) för mer specifik information för de enskilda produkterna.

Gold Note CD-1000 MKII Deluxe

57.000 kr
Gold Note CD-1000 MKII Deluxe är en högkvalitativ CD-spelare och DAC från det italienska ljudföretaget Gold Note. Den kombinerar exceptionell ljudkvalitet med elegant design och avancerad teknik. Modellen erbjuder mångsidiga anslutningsmöjligheter, inklusive balanserade och obalanserade utgångar, samt en högpresterande DAC-sektion. CD-1000 MKII Deluxe är utformad för audiofiler som söker ultimat ljudprestanda och funktionalitet, och den lyfter fram detaljrikedomen och dynamiken i musiken på ett imponerande sätt. Valfria externa uppgraderingar inkluderar TUBE-1012/1006, extern klass-A rörutgångssteg, och PSU-1250/1000,  externa strömförsörjningar.

Ifi Audio iDSD 2

10.990 kr
  NEO iDSD 2 har flera uppgraderingar jämfört med föregångaren NEO iDSD, inklusive stöd för den nya aptX Lossless Bluetooth-kodningen, förbättrade hörlurs- och linjeutgångar samt den senaste Bluetooth 5.4-teknologin. Dessutom har NEO iDSD 2 en kraftfull utgång på 5551mW som överträffar många hörlursförstärkare och är utformad för att vara en mångsidig 3-i-1 DAC/Amp, medan föregångaren NEO iDSD saknar några av dessa nya funktioner. NEO iDSD 2 har en utmärkt intern klocka. Men, Ifi Audio har även lagt till möjligheten att koppla den till en extern 10MHz klocka! Neo iDSD 2 styrs lämpligen genom appen ifi Nexis, läs mer nedan under beskrivning.

Ifi Audio Neo Stream

16.990 kr

Förvandla ditt vardagsrum till en audiofil lyssningszon med iFi Audio NEO Stream!

Med sin eleganta design och högkvalitativa ljudprestanda, levererar denna kompakta enhet en riktig musikupplevelse direkt i ditt hem. Mycket smart produkt exempelvis i ett vardagsrum eller annan situation där man inte har så mycket plats och behöver något är snyggt och smidigt. Kan placeras både horisontellt och lodrätt. OBS! Till skillnad från Neo iDSD, har den här modellen har ingen hörlursförstärkare eller Bluetooth. Läs mer nedan.

Silent Angel Bremen B1

7.990 kr

Bremen B1, streamer med DAC, är Silent Angels ingångsnivå.

Mycket praktisk produkt då den har inbyggt DAC, volymkontroll om man önskar ansluta till aktiva högtalare, hörlursförstärkare med 6,3mm kontakt samt trådlös nätverksuppkoppling inklusive Bluetooth. Mycket lyckat produkt med Silent Angels hela mjukvarusystem i ryggen.

HIfiman 400se

1.890 kr
Hifimans HE400se ersätter 400i 2020. Den är lättdriven och passar utmärkt till att drivas av exempelvis mobiltelefoner. Frekvensrespons: 20 - 20kHz Immpedans 25Ω Känslighet: 91dB Vikt: 390g

Ifi Audio 4,4 – 4,4 mm kabel

850 kr

Para ihop produkter med Pentaconn-kontakter 4,4mm - 4,4mm

IFi Audios balanserade kabel med Pentaconn kontakter 4,4mm - 4,4 mm. Den är speciellt framtagen för att para ihop produkter som har en balanserad konstruktion som exempelvis ZEN DAC och ZEN CAN via de nya Pentaconn kontakterna. Längd: 300mm.

Ifi Audio 4,4 Pentaconn – XLR

1.299 kr
<H4>4,4mm Pentaconn - XLR</H4> En efterlängtad signalkabel, inte minst för IFI Audios produkter  designad för att ge en utmärkt kvalitet på balanserad signalöverföring med minimal störning. Läs mer nedan.

Ifi Audio DC Blocker

1.699 kr

En produkt för dig som har problem med humm från förstärkare

DC-Blocker tar bort hummet från förstärkare. Sätter man örat till, eller om det är riktigt illa kan man höra ett hummande ljud från lyssnarplats. Det kommer sig av att en liten DC spänning letar sig fram till transformatorn som blir "mättad" coh börjar humma. IFi Audio har tagit fram en fiffig liten apparat man sätter i apparatens strömuttag. På baksidan av CD-Blocker sätter man sen in sin strömkabel. DC-Blocker förhindrar DC strömmar att ta sig in i förstärkaren. .